Το μυστικό μας για ένα βιβλίο γεμάτο ευχές!

 

Το βιβλίο των ευχών αποτελεί την πιο διαδεδομένη επιλογή για να σας ευχηθούν οι καλεσμένοι σας, ωστόσο πόσοι από τους καλεσμένους σας θα προσέξουν ότι εκεί στην απόμερη γωνία του χώρου της δεξίωσης περιμένει υπομονετικά το βιβλίο των ευχών σας;

Wishes Table Secret

TIP: Φροντίζουμε το τραπέζι των ευχών να είναι σε εμφανές σημείο με διακοσμητικά στοιχεία, λουλούδια και κεράσματα τα οποία θα δελεάσουν τους καλεσμένους σας να το πλησιάσουν!

Το κατάλληλο σημείο είναι δίπλα ή απέναντι από το τραπέζι με τα welcome drinks. Αν ο χώρος δεν το επιτρέπει με την πρώτη ματιά, είναι προτιμότερο να ζητήσετε από τον manager του χώρου της δεξίωσης να προέβη στην απαραίτητη διαμόρφωση των τραπεζιών από το να διαπιστώσετε ότι κανένας καλεσμένος σας δεν πρόσεξε το βιβλίο των ευχών σας και που ενδεχομένως πληρώσατε αρκετά για να το αποκτήσετε.

Ωστόσο, αν ο χώρος δεν το επιτρέπει μην απογοητεύεστε! Υπάρχουν όμορφες εναλλακτικές λύσεις και εμείς μπορούμε να σας δημιουργήσουμε ένα πρωτότυπο τραπέζι ευχών σύμφωνο με το wedding concept σας το οποίο θα προσελκύσει τους καλεσμένους σας. Σίγουρα θα έχετε συναντήσει στις inspiration εικόνες (αν όχι δεν πειράζει, εμείς είμαστε εδώ να σας ενημερώνουμε) το δέντρο των ευχών όπου κάθε καλεσμένος έχει την ευκαιρία να γράψει την ευχή του σε χάρτινο φύλλο και ύστερα να το κρεμάσει σε κάποιο κλαράκι. Ποιος δεν θα το παρατηρούσε;

Τέλος και πιο σημαντικό, καταφέρνετε με αυτόν τον τρόπο να κεντρίσετε το ενδιαφέρον των καλεσμένων σας και να τους κρατήσετε απασχολημένους όσο εσείς θα έχετε την επαγγελματική σας φωτογράφιση σε κάποια μακρινή παραλία..

Ideas & Inspirations !!

Wish Table – Romantic Theme!

Wish Table –  Travel Theme!

Wish Table – Beach Theme!

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s