Ο πιο πιστός σας φίλος στο γάμο!

Ο πιο πιστός σας φίλος

Τρέχουν να σε καλωσορίσουν μόλις μπαίνεις στο σπίτι κουρασμένος από τη δουλειά, κουλουριάζονται δίπλα σου τις κρύες νύχτες του χειμώνα και είναι ο μόνος φίλος που θα ακούσει όσα έχεις να πεις.
Το κατοικίδιο σας είναι μέλος της οικογένειας σας, μερικοί ίσως το είχατε ήδη πολύ πρίν γνωρίσετε το έτερον σας ήμισυ, δεν θα μπορούσε λοιπόν να λείπει από την πιο ξεχωριστή μέρα της ζωής σας.

Πρίν όμως προσκαλέσετε στο γάμο σας τον χνουδωτό σας φίλο, αφιερώστε λίγο χρόνο να διαβάσετε τις παρακάτω συμβουλές.

Ρόλος
Αρχικά, σκεφτήτε την προσωπικότητα του κατοικιδίου σας πρίν αποφασίσετε να λάβει μέρος στο γάμο σας καθώς και στη γαμήλια φωτογράφιση.

Το κατοικίδιο σας και η ημέρα του γάμου σας3

Πολλά ζωάκια ενώ είναι ήρεμα με τους ιδιοκτήτες τους, εξαγριώνονται με το πλήθος, τις δυνατές φωνές, τη μουσική και γενικότερα με ένα μη γνώριμο περιβάλλον.
Εάν νομίζετε ότι ο χνουδωτός σας φίλος δεν θα μπορέσει να ανταπεξέλθει και τελικά αποφασίσετε να μην τον έχετε δίπλα σας την ημέρα του γάμου, μπορείτε να βγάλετε μαζί του φωτογραφίες στη pre wedding φωτογράφιση. Ιδιαίτερα σημαντικό είναι ο φωτογράφος να είναι ενήμερος από πριν.

Πολιτική για κατοικίδια
Στη συνέχεια, επιβεβαιώστε με το χώρο της εκκλησίας και της δεξίωσης ότι επιθυμείτε να παρευρίσκεται και το κατοικίδιο σας στο γάμο. Μερικοί έχουν πολύ αυστηρή πολιτική όσον αφορά τα κατοικίδια. Ζητήστε γραπτή βεβαίωση για να αποφύγετε εκπλήξεις την ημέρα του γάμου.

Το κατοικίδιο σας και η ημέρα του γάμου σας4

Περιβάλλοντας χώρος
Εφόσον επιβεβαιώσετε ότι τα κατοικίδια επιτρέπονται, προγραμματίστε από πρίν σε ποιό χώρο θα είναι το ζωάκι σας. Εξασφαλίστε ότι θα είναι άνετα, θα νιώθει ασφάλεια και θα έχει αρκετό χώρο για να φάει, να πιεί, να κινηθεί δίχως να δημιουργήσει πρόβλημα στην εκδήλωση. Προσέξετε να μην είναι αυτη η θέση δίπλα σε μικρά παιδιά, στο μπουφέ ή στη γαμήλια τούρτα.

Το κατοικίδιο σας και η ημέρα του γάμου σας5

Επίβλεψη
Έπειτα, αναθέστε σε κάποιον που γνωρίζει το κατοικίδιο σας να το έχει υπό την επίβλεψή του. Πιθανότατα βέβαια τα συγγενικά σας πρόσωπα και οι φίλοι σας να θέλουν να απολαύσουν την ημέρα αυτή μαζί σας και όχι με το κατοικίδιο σας. Εναλλακτικά, σκεφτήτε να προσλάβετε κάποιον pet sitter. Σε κάθε περίπτωση να του έχετε ετοιμάσει μια τσάντα με τα απαραίτητα αναλόγως το ζωάκι, όπως λουρί, παιχνίδια, μπώλ νερού, στρωματάκι ύπνου, κλουβάκι.

Το κατοικίδιο σας και η ημέρα του γάμου σας6

Καλεσμένοι
Τώρα έχει σειρά η ενημέρωση των καλεσμένων. Πιστεύετε θα αισθάνονται άνετα οι καλεσμένοι σας με το γεγονός ότι ένα ζωάκι θα παρευρίσκεται στο γάμο;
Σκεφτείτε φίλους και συγγενείς με πιθανές αλλεργίες ή μικρά παιδιά.

Το κατοικίδιο σας και η ημέρα του γάμου σας7

Σας προτείνουμε να αναφέρετε στο προσκλητήριο σας ότι θα συμμετέχει και το αγαπημένο σας κατοικίδιο στο γάμο, ώστε να δώσετε την ευκαιρία και το χρόνο στους καλεσμένους σας να προετοιμαστούν!!!

Το κατοικίδιο σας και η ημέρα του γάμου σας8

Άνεση
Αφού όλα τα παραπάνω έχουν κανονιστεί απομένει να σκεφτείτε την εμφάνισή του. Όσο και αν θέλετε να του βάλετε κάτι επίσημο, προσπαθήστε να μην το ταλαιπωρήσετε. Φροντίστε να μην κάνετε υπερβολές και το ζωάκι σας να νιώθει και να κινείται άνετα.

Το κατοικίδιο σας και η ημέρα του γάμου σας9

Μοιραστείτε τη μέρα την ευτυχία σας με τον αγαπημένο σας φίλο και αποθανατίστε σε φωτογραφίες τις στιγμές αυτές!!

Images: weddingity.com, theweddingplaybook.com, squirrellyminds.com, marrymewedding.in, itsadrideslife.com, bridalguide.com, wouldntitbelovelyblog.blogspot.gr, dancebands.com

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s